Posted on Leave a comment

Kaj nam sporoča duh Jelke?

esenca jelke

Jelka je drevo, ki ima v prednovoletnem času poseben pomen. V času ko se poslavljamo od starega leta in vstopamo v novo leto se poslavljamo tudi od starih navad, starih energij, čustev in mislenih vzorcev. Odpiramo se novim izkušnjam, energijam, novemu upanju, sanjam in novim obljubam. Ni naključje, da je od vseh dreves ravno jelka tista, ki v tem času igra tako posebno vlogo. Zakaj smo izbrali jelko za simbol novega leta si lahko pojasnimo če razumemo energetski pomen jelke. Prav sporočilo oziroma duh posameznega drevesa sta čudovito opisala zakonca Lucille Satanassi in Hubert Boscha iz Italije. Na svoji ekološki farmi sta več kot 20let na različne načine proučevala lastnosti in sporočila dreves. Plod tega duhovnega in znanstvenega raziskovanja so sporočila duhov dreves, esence dreves, njihov globlji pomen in razumevanje njihove energije.

Notranji pomen oziroma sporočilo posameznega drevesa sta ubesedila v kratkem sporočilu in daljši razlagi. Esenco Jelke sta čudovito ujela v sledečem opisu.
 
ESENCA JELKE NAM SPOROČA:
Prinesi vesoljni dih Zemlji.
Bodi samostojen in v sožitju s skupino.
 
Esenca jelke lahko pomaga, da ste del skupine, ne da bi izgubili svojo edinstvenost; da začutite moč, priložnost rasti in zaščito skupine; da se odprete kozmičnim energijam; da raztopi otrdelost in da dih vašemu življenju.
 
Poleg opisov sporočil in pomenov posameznega drevesa, sta po holističnem postopku izdelala tudi pripravke, ki nam pomagajo, da se lažje povežemo z energijo posameznega drevesa in v sebi prebudimo njegove čustvene, energetske in duhovne kvalitete. Več o njunih holističnih pripravkih in uporabi le teh si lahko preberete s klikom TUKAJ.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *