V današnji dobi smo vsak dan vpleteni v veliko število aktivnosti in obveznosti, ki nam lahko povzročijo živčnost, stres in negativno vplivajo na naše zdravje. Preprosta rešitev za to težavo je uporaba terapevtskega glasbila, ki oddaja sproščujoč in zdravilen zvok in vibracijo. Že z sedmimi minutami igranja na dan lahko pozitivno vplivamo na zmanjšanje našega stresa.

Med najbolj znanimi in priljubljenimi terapevskimi glasbili so terapevtske pojoče posode oziroma himalajske pojoče posode, ki izvirajo iz Tibeta, Nepala in Indije. Himalajske oz. tibetanske posode so začeli uporabljati menihi pred pribljižno šesttisoč leti pri molitvah in meditacijah. V današnji dobi so rezultati številnih znanstvenih raziskav pokazali, da imajo tibetanske posode izjemno pozitivne in močne zdravilne vibracije. Te vibracije učinkovito harmonizirajo naše fizično telo, živce in um, ter zelo sproščujoče in zdravilno vplivajo na naše počutje. 

Pri premagovanju stresa in živčnosti si zato lahko na zelo preprost način pomagamo z nekaj minutnim igranjem tibetanske posode. V kolikor vsak dan igramo samo sedem minut na himalajsko posodo, naredimo veliko za zmanjšanje stresa, fizično zdravje in boljše počutje. Priporočljivo je če posodo igramo zjutraj, ko se zbudimo ali zvečer pred spanjem. Igranje posode zvečer lahko bistveno izboljša kvaliteto našega spanja. Več osnovnih informacij o igranju na tibetanske posode izveste ob obisku naših trgovin, kjer lahko tudi v praksi preiskusite kako zvok in vibracija tibetanskih posod vpliva na vaše telo in počutje. Vabimo vas, da nas obiščete in odkrijete preprost in učinkovit način za premagovanje stresa.